De tekstschrijver

Alles Zwart op Wit is het tekstbureau van Elly Peijs-Stoppelman.

Even voorstellen:
‘Ik heb veel ervaring met tekstschrijven voor het middelbaar onderwijs en na mijn opleiding NGPR-A in het bedrijfsleven. Daar heb ik ook de praktijk van het communicatievak goed leren kennen. Ik werk voor grote en kleine bedrijven en zet mijn expertise graag in met tekstproducties én advies.’

Expertise
Voor mij is het een uitdaging om iets ingewikkelds in begrijpelijk Nederlands uit te leggen. De moeilijkheid is meestal om de boodschap kort, duidelijk en pakkend over te brengen. Deze moet de interesse wekken van de lezer. En dát is nu juist het allerbelangrijkste!

Ontwikkeling
In 2007 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer. Graag wilde ik andere ondernemers ontmoeten om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren, dat leek me leuk en nuttig. Dat bleek ook zo te zijn. Het geeft me een goed gevoel om mensen met elkaar te verbinden en iets aan hun waarde toe te voegen.
Intussen heb ik een breed netwerk opgebouwd en maak ik deel uit van een collectief van diverse disciplines, die elkaar aanvullen en versterken. Zo blijf ik beroepsmatig ‘in beweging’. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren op mijn vakgebied, de nieuwe media in het bijzonder.

Mijn favoriete uitspraak:
‘Lachen is de kortste afstand tussen mensen.’
(John F. Kennedy)