Advies

Communicatie en PR
Iedere tekst is maatwerk. Alles Zwart op Wit voert opdrachten uit met gericht en effectief advies vanuit uw communicatieplan. Ik vertaal uw ideeën naar een pakkend verhaal.

Huisstijl
Uw identiteit is zichtbaar in uw huisstijl. Deze moet consequent in al uw uitingen worden toegepast. Ook de grafische elementen zoals lettertype en –grootte, indeling dragen bij aan uw herkenbaarheid. Samen met u zorg ik daarvoor. En ook voor de drukwerkbegeleiding kunt u mij inschakelen.

Vormgeving
In samenwerking met uw vormgever, website-ontwikkelaar adviseer ik u graag over de uitvoering van uw project. Daarbij zorg ik voor een tekst die naadloos past in het ontwerp.

Workshops, presentaties
Hoe brengt u uw nieuws over het voetlicht? Hoe stelt u een nieuwsbrief samen, wat zet u wel of juist niet in een mailing?
In een interactieve workshop bespreken we de do’s en don’ts en geef ik de valkuilen aan. Ik reik ik u de juiste, simpele handvatten aan, afgestemd op uw organisatie.

Wat vindt u van een workshop:
• Wervende webteksten: hoe maakt u de bezoeker van uw website nieuwsgierig, hoe zet de tekst hem aan tot actie?
• Pakkende persberichten: hoe schrijft u een persbericht in de juiste journalistieke vorm, hoe levert u het persklaar aan, hoe gaat u dat verspreiden?